Community Centre – Construction Complete

The community centre, designed by architect Marianne Keating in collaboration with the local community of Jorgen Babur Mart slum in Dinajpur is now complete.

Community Centre - Front Entrance

The construction, headed by SAFE took four months following an extensive period of participatory design. The building features a rammed earth lower floor with bamboo upper storey and will offer space for the community to hold celebrations, meetings and various functions alongside the potential for NGO rental and a proposed future primary school.

Community Centre - Rammed Earth Walls

CC1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s